Kijk op www.smmr.nl voor de officiele website!
De 2225 huren? Dat kan!

Een onvergetelijke dag voor uw zakelijke relaties?
Een zeer originele bruiloft?
Een intiem feest voor uw clubgenoten?
Een indrukwekkende productpresentatie?
Of gewoon omdat u een rit door Nederland wil maken met een onvervalst stuk Nederlands industrieel erfgoed. Dat kan door de 2225 te huren voor een rit door Nederland.
Feest met een nostalgische trein, altijd een succes.
Na de bouw van de serie 2200 is er nooit meer een door enkel Nederlandse bedrijven gefabriceerde locomotief op het Nederlandse spoorwegnet verschenen. De 2225 is daardoor een stuk industrieel erfgoed wat zijn weerga niet kent. Uw presentatie krijgt een extra dimensie, de aandacht die u zoekt!
Voor al uw relaties, een onvergetelijke dag.
Laat uw fantasie de vrije loop!
Uw bruiloft wordt echt onvergetelijk.
Foto Ronald Eisses
Voor een bruiloft huurt men vaak een koets of oldtimer als vervoermiddel voor het bruidspaar, maar waarom laat u uw gezelschap niet mee genieten van het unieke vervoer wat u naar de feestlocatie brengt?
Samenwerking met de Stoomstichting Nederland.
Door de samenwerking met de Stoomstichting Nederland wordt men vervoerd met klassieke 1e klasse rijtuigen. Eventueel kunt u een luxe restauratie rijtuig in de trein op laten nemen. Hierdoor is het zelfs mogelijk om uw gezelschap te voorzien van culinaire hoogstandjes.

Neem contact met ons op en ontdek dat uw eigen trein eenvoudiger te realiseren is dan u denkt. Wij zijn te allen tijde bereid u geheel vrijblijvend in te lichten over de mogelijkheden.

Neem nu contact op voor meer informatie:

Ons professionele team staat voor u klaar.
disabled!Mail voor informatie.
Ons professionele team staat voor u klaar.


Site versie : V11 26-juli-2012

Pagina update : 17-januari-2011

Terug naar index pagina   disclaimer