Uitleg menu revisieverslag 2225

Aangezien de werkzaamheden vrij uitgebreid gedocumenteerd zijn, zijn de jaar- en fotoverslagen relatief lang.
U kunt middels de menu's door alle verslagen navigeren. Er is bij deze menu's zowel aan nieuwe als frequente bezoekers gedacht.
De pagina's zijn per locomotief gerubriceerd. Derhalve komt, als voorbeeld, op zowel de 2278 als de 2296 pagina het deel 'Beverwijk - December 2003' voor. Dit wordt veroorzaakt doordat zowel de 2278 als de 2296 in december 2003 winterklaar gemaakt zijn.

De afbeeldingen van de pagina's worden van boven naar beneden geladen, het kan dus enige tijd duren voordat de betreffende afbeeldingen van het door u gekozen tijdvak getoont worden als u naar een tijdvak springt.
 
Menu 2225
Hoofdstuk Beschrijving
Hoe het begon, het begin van de stichting Een overzicht van de gebeurtenissen en werkzaamheden van vr 2004.
2004 t/m 2008 Klikt u op een jaargang, dan springt u naar het begin van het verslag van uw keuze en kunt vervolgens de complete jaargang bekijken.
Tijdvak of maand Klikt u op een tijdvak, dan springt u vervolgens naar het jaaroverzicht, maar komt u direct bij het door u gewenste tijdvak terecht. Hierdoor kunt u, als voorbeeld, rechtstreeks naar het verslag van de meest recente werkzaamheden springen zonder door de rest van het verslag te behoeven te bladeren.
De afbeelding van de filmprojector geeft aan dat in dat deel videofragment(en) te bekijken zijn.
 
Menu 2278 en 2296
Hoofdstuk Beschrijving
2278 en 2296 Klikt u op een locomotief nummer, dan springt u naar het begin van het verslag van uw keuze en kunt vervolgens de complete pagina bekijken.
Tijdvak of maand Klikt u op een tijdvak, dan springt u vervolgens naar het complete overzicht, maar komt u direct bij het door u gewenste tijdvak terecht. Hierdoor kunt u, als voorbeeld, rechtstreeks naar het verslag van de meest recente werkzaamheden springen zonder door de rest van het verslag te behoeven te bladeren.
De afbeelding van de filmprojector geeft aan dat in dat deel videofragment(en) te bekijken zijn.

Site versie : V11 26-juli-2012

Pagina update : 12-november-2006
Terug naar index pagina   disclaimer